OSALLISTUMINEN LYHYTELOKUVAPÄIVÄN TAPAHTUMIIN JA NÄYTÖKSIIN

Lyhytelokuvapäivää juhlitaan Suomessa Yhdeksättä kertaa 21.12.2021. Päivää juhlitaan muun muassa Yle Teemalla ja Areenalla, elokuvateattereissa, kouluissa, kirjastoissa ja kodeissa.

Yle Teeman lyhytelokuvafestivaalissa nähdään lyhytelokuvia 21.12. klo 22.05. Areenassa elokuvat ovat katsottavissa saman päivän aamusta lähtien.

Elokuvateattereissa esitetään tänä vuonna 14.–21.12.2021 Lyhytelokuvapäivän järjestäjien kuratoima Lyhytelokuvapäivä esittää -paketti. Voit tutustua paketin sisältöön täällä. Elokuvateatterinäytöksiin pääset taas tutustumaan täältä.

Pop-up -tapahtumiin on kuratoitu kuusi elokuvapakettia. Pakettien sisältöihin voi tutustua täällä. Voit valita omaan tapahtumaasi niistä yhden tai useamman. Pop-up -tapahtumien järjestäminen on mahdollista kaikille halukkaille 14.–21.12.2021. Julkisiin pop-up tapahtumiin voit tutustua täällä.

Ymmärrämme, että koronapandemian keskellä kaikki eivät halua osallistua julkisiin tapahtumiin tai näytöksiin. Lyhytelokuvapäivän pop-up -tapahtuman voikin yhtä hyvin järjestää omassa kodissa ilman vieraita. Suosittelemme myös etä-leffapiirejä kaveriporukalla videopuheluiden välityksellä.

Hyvää ja turvallista Lyhytelokuvapäivää kaikille!