JÄRJESTÄ TAPAHTUMA TAI NÄYTÖS

Lyhytelokuvapäivänä 21.12. ja sitä edeltävällä viikolla kenellä tahansa on mahdollisuus järjestää oma lyhytelokuvanäytös tai -tapahtuma. Me tarjoamme sinulle elokuvat ja tiedotusmateriaalin täysin ilmaiseksi. Sinun tarvitsee vain päättää näytöksen tai tapahtuman päivä, ilmoittautua ja järjestää omanlaisesi tapahtuma. Ja sitten ei muuta kuin lyhytelokuvista nauttimaan!

Muistathan ottaa tapahtumaa tai näytöstä järjestäessäsi huomioon Covid-19 -tilanne ja sen mukanaan tuomat suositukset ja rajoitteet. Tarkempaa infoa Covid-19 -pandemiasta ja sen vaikutuksista Lyhytelokuvapäivään löydät täältä. Lyhytelokuvapäivän pop-up -tapahtumia on helppo järjestää myös etänä. Järjestäkää virtuaalinen leffapiiri yhdessä ystävien kanssa tai perheen kesken kotikatsomoissa!


ELOKUVATEATTERIT

Lyhytelokuvapäivän työryhmä on kuratoinut elokuvateattereille varta vasten heille suunnitellun lyhytelokuvapaketin Lyhytelokuvapäivä esittää. Tiedot paketista löydät täältä. Pakettia voi esittää elokuvateattereissa 14.–21.12.2021 välisenä aikana covid-19 -rajoitukset ja -suositukset huomioiden.

Mikäli haluat järjestää lyhytelokuvanäytöksen, ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lyhytelokuvapaiva [at] tff.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro seuraavat tiedot:

  • Tapahtuman nimi
  • Päivä ja aika
  • Paikka
  • Kuvausteksti tapahtumasta (ei pakollinen)
  • Näytöksen/elokuvateatterin verkkosivut tai someosoite (ei pakollinen)

Ilmoittautumisen jälkeen koordinaattori antaa sinulle ohjeet näytöksen pitämiseen ja lähettää markkinointimateriaalin.

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, voi kysymykset lähettää suoraan Lyhytelokuvapäivän koordinaattorille : lyhytelokuvapaiva [at] tff.fi.


POP-UP -TAPAHTUMAT

Pop-up -tapahtuman voi järjestää kuka tahansa. Sen voi järjestää niin kotona kuin koulussa tai vaikkapa ulkona 14.–21.12.2021 välisenä aikana.

Tänä vuonna Lyhytelokuvapäivä tarjoaa katsottavaksi kuusi pop-up -lyhytelokuvapakettia. Tutustu niihin täällä, valitse suosikkisi ja ilmoittaudu tapahtuman järjestäjäksi tämän lomakkeen kautta. Tapahtumassa voi näyttää yhden tai useamman paketin. Tapahtuman järjestäjä vastaa itse käytännön järjestelyistä. Muistathan myös perehtyä elokuvien ikärajoihin ennen valinnan tekemistä.

Ilmoittautumisen jälkeen Lyhytelokuvapäivän koordinaattori ottaa sinuun yhteyttä ja varmistaa ilmoittautumisesi parin päivän sisällä. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä koordinaattoriin sähköpostilla osoitteella lyhytelokuvapaiva [at] tff.fi.

Lyhytelokuvapäivä tarjoaa pop-up -tapahtumien järjestäjille markkinointimateriaalin ja Vimeo-linkin salasanoineen valittuihin lyhytelokuvapaketteihin. Jos haluat varmistua paketin toimivuudesta tapahtumassasi, voit testata sitä etukäteen esityskoneella. Pakettien linkit ovat voimassa 14.12. noin klo 00.01 – 21.12. noin klo 23.59.